نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

کود آهن RNA C1 ( مخصوص چمن )

کود آهن C1 بهترین کود برای چمن کاری است ، زیرا قبل از اینکه این کود توسط شرکت پالایش کود در بازار به عرصه فروش وارد شود ، درشهرهای مختلف با زمین هایی با PH متفاوت در معرض آزمایشات شاهد قرار گرفته است ، در ساخت این کود از عناصر مفید برای چمن استفاده شده است، که شرایط رشد چمن را در خاک محیا میکند ، برای تقویت چمن ها باید حتما باید کود هایی با عناصر مشخص و درصد مشخص استفاده کرد ، اگر میزان درصد عناصر در کودهای مخصوص چمن کاری زیاد و غیر استاندارد باشد ، عمر چمن ها کم میشود ، ریشه های چمن سست و یا میسوزد و چمن به رنگ زرد مایل به سبز تغییر رنگ میدهد .

مشکل عمده مهندسین فضای سبز و سوالات متدوال آنها از ما مشکل زرد شدن چمن ها است ، و جواب ما به این عزیزان استفاده نکردن از کودهای غیر استاندارد و با درصد بسیار بالا و متفرقه در چمنکاری است .

کود آهن C1 بهترین تقویت کننده چمن است زیرا تمام عناصر بشکل کاملا کارشناسی و دقیق در این محصول مورد استفاده قرار گرفته است .

عناصر اصلی تشکیل دهنده :

آهن  ۲۰%

نیترات (ازت) ۶%

پتاس ۲%

گوگرد  ۲%

مواد آلی معدنی ۲۰%

و …

تاثیر آهن بر روی چمن

از تاثیر آهن  می توان به ایجاد رنگ سبز چمن و دیگر گیاهان اشاره کرد. رشد چمن های شاداب، نیازمند سطح مناسبی از نیتروژن (ازت) است. نیتروژن در رشد و شادابی چمن (Lawn)، علفزار ها و سرسبزی آن ها نقش مهمی دارد. از دیگر عناصری که موجب رنگ سبز چمن می شود و از تغییر رنگ آن جلوگیری می کند آهن است. فقدان آهن موجب زرد رنگی چمن خواهد شد.

نشانه های فقر آهن در چمن : در بررسی تاثیر آهن و نیترات (ازت) بر روی چمن و گیاهان  نشانه های فقر آهن را وجود تیغه زرد بهمراه رگه های سبز رنگ گیاهان بیان کردیم. فقر آهن در رشد چمن تاثیر نمی گذارد.

علل کمبود آهن در چمن : خاک قلیایی، خاک فشرده و سطح بالای فسفر، آب و هوای سرد، خاک بیش از حد خشک یا مرطوب و کمبود نور خورشید. خاک های قلیایی کمبود آهن بیشتری دارند. می توان آهن را بعنوان مکمل خاک برای خنثی سازی قلیائیت و کمک به ذخیره سازی آهن طبیعی خاک به آن افزود. بهترین زمان افزودن آهن بهار است. برخی جاهایی که کمبود آهن دارند، مجاورت بتن است. محتوای قالیایی بالا در بتن تمایل به جذب آهن موجود در خاک دارد و کاهش میزان آهن در چمن یا باغ می شود.

تاثیر نیترات (ازت) بر روی چمن و گیاهان

نیترات چیست؟ نیتروژن یک ماده غذایی مهم برای رشد گیاه بشمار می آید و موجب پرپشتی برگ ها، ساقه و همچنین تولید رنگ سبز تیره برای گیاهان می شود. نیتروژن به ویژه برای چمن کاری در حیاط و دیگر گیاهانی که در درجه اول شاخ و برگ آن ها می روید، مهم است. نیتروژن عنصری است که موجب سبز رنگی چمن می شود. از مهمترین مواد غذایی چمن بوده و می تواند به راحتی با استفاده از کود به خاک اضافه شود. نیتروژن در خاک و چمن برای ساخت پروتئین مانند کلروفیل ضروری است. گیاهان بدون نیتروژن زرد می شوند.

 ازت در خاک چمن و گیاهان: چگونه نیتروژن خاک چمن را بدون استفاده از کود های شیمیایی افزایش دهیم؟ اکثر منابع شیمیایی نیتروژن از سوخت های فسیلی تهیه می شود. کود های آلی موجب افزایش نیتروژن در چمن می شوند. نیتروژن به دو شکل آمونیوم و نیترات در خاک چمن موجود است، چمن نیتروژن خود را در فرم نیترات جذب می کند.

علائم کمبود نیتروژن در چمن: چمن های محروم از نیتروِژن علایمی مانند رشد آهسته، تکه های نازک که به علف های هرز اجازه رشد می دهند، تیغه های زرد و افزایش خطر ابتلا به بیماری دارند. جهت اثبات کمبود نیتروژن، غیر از رنگ پریدگی چمن ها می توان موزونی آن را پس از چمن زنی بررسی کرد. موزونی کم پس از چیدن و نازک شدن چمن بدلیل کمبود نیتروژن است.

اثرات کمبود نیتروژن (ازت) در چمن: نیتروژن (N) در مراقبت و حفظ چمن سالم نقش مهمی دارد. عدم وجود نیتروژن کافی موجب کاهش تراکم چمن و در نتیجه تهاجم علف های هرز و کاهش توانایی و سرعت زهکشی آب خواهد شد. گیاهانی که کمبود نیتروژن دارند باریک و زرد رنگ هستند.

روش استفاده از کود چمن کاری :

نحوه آبیاری چمن با کود c1 به دو روش است :

۱- محلول پاشی

۲- قطره ای

 

 هشدار : به هیچ وجه از کود مخصوص چمن کاری ، برای گلهای آپارتمانی و کاکتوس استفاده نشود .

برای خرید روی لینک کلیک کنید:

http://palayeshcood.com/product/%DA%A9%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%DA%86%D9%85%D9%86-rna-c1

 

 

میزان آب مورد نیاز چمن | تقویت کننده گیاه چمن | کاشت چمن طبیعی | انواع کود چمن | مدت زمان سبز شدن چمن | انواع بذر چمن | کاشت چمن افریقایی | بهترین بذر چمن | کود مناسب چمن کاری | کود چمن برای زمین فوتبال | کودهای مناسب چمن کاری | کود برای چمن کاری | تقویت کننده چمن ها | فصل کود دادن به چمن ها | کود چمن برای فضای سبز | زمان کود دادن به چمن ها | مواد تاثیرگذار در رشد چمن | بهترین کود چمن در ایران | کود چمن خارجی | کود برای رشد سریع چمن | کود چمن ایرانی | کود برای فضای سبز | کود برای گیاه چمن | کود مخصوص گیاه چمن | کود برای رشد چمن | نگهداری چمن | کود چمن مخصوص زمین فوتبال



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

کمبود آهن در طیف گوناگونی از خاک ها رخ می دهد اما در خاک هایی که اسیدیته بالاتر از ۶دارند بیشتر دیده می شوند. آهن نقش مهمی در تثبیت نیتروژن، فتوسنتز و سیستم انتقال الکترون دارد. سنتز کلروفیل ها، تیلاکوئید و بسیاری از پروتیئن های آهن دار وابسته به وجود این عنصر می باشند. فعالیت آنزیم مهم و حیاتی روبیسکو (carboxylase/oxidase ribulose-1,5- biphosphate) شدیدا وابسته به وجود آهن بوده و فعالیت آن با کمبود آهن کاهش می یابد. با افزایش ph خاک میزان حلالیت و غلظت آهن در محلول خاک کاهش می یابد. خصوصیات شیمیایی خاک مانند ph یکی از فاکتورهای مهم برای تعیین میزان جذب و انتقال آهن در خاک و گیاه می باشد و با ظهور آن باید به مصرف کود آهن در گیاهان روی آورد تا فعالیت های آنزیم های حیاتی گیاه دچار نقصان نشده و عملکرد گیاه بهبود پیدا کند.

کود آهن و فعالیت آنزیم های حیاتی

کود آهن و فعالیت آنزیم های حیاتی

کود آهن

غلظت عنصر آهن و بقیه عناصر کم مصرف در گیاه با افزایش سن گیاه کاهش می یابد. برای این که گیاهان سالمی در طی رشد داشته باشیم و نیاز گیاهان از مواد ضروری در طی سال تامین شود باید نیازهای گیاه از جمله مقدار آهن و دیگر عناصر کم مصرف را با تزریق کود آهن را هر ساله و طی دفعات مشخص تامین نمائیم. کود پاشی روی گیاهان و تزریق روی تنه درختان درمان بسیار خوبی است. برای مصرف کود در خاک، بهترین استفاده از کود آهن کلاته شده می باشد. کود آهن کلات سکوسترین ۱۳۸ بهترین نوع کود و جز کودهای گران قیمت برای تیمارگیاهان با کمبود آهن در خاک های ایران می باشد. کود سکوسترین دارای مقدار Fe EDDHA- هیدروژن فریک اتیلن بیس آلفا آمینو- ۲- هیدروکسی فنیل استیک اسید می باشد. این بنیان کلات کننده، آهن را در خود نگه می دارد و برای مصرف گیاه در اختیار او قرار می دهد. در مطالب بعدی در مورد مصرف کود آهن و مقدار تاثیر آن بردرختان مرکبات می پردازیم.

منبع :

http://palayeshcood.com/مقالات-کود/کود-آهن-و-فعالیت-آنزیم-های-حیاتی.html



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

گیاهان علوفه ای دارای ساختار چهار کربنه بخش وسیعی از سطح زیر کشت زمین های زراعی سراسر دنیا را تشکیل داده اند. که به طور عمده در مناطق جغرافیایی خشک و نیمه خشک رشد می کنند. ذرت، ارزن، سورگوم و… در بخش های زیادی در نواحی خشک تا نیمه خشک جهان کشت می شود و تقریبا سهم قابل ملاحظه ای را در تغذیه انسان ها و دام در کشورهای آمریکایی، آسیایی و آفریقایی دارند. گیاهان علوفه ای گفته شده تقریبا حدود ۳۵تا۴۹ درصد از محصولات زراعی در قاره آسیا را تشکیل می دهند. یکی از مشکلات اساسی در تولید این گیاهان علوفه ای کمبود عناصر ریز مغذی کم مصرف(micro element) از جمله آهن می باشد. با مصرف کود آهن به شکل محلول پاشی و طی دوره های زمانی مشخص می توان محصولات مرغوبی را بدست آورد. با توجه به مطالعات صورت گرفته توسط محققان به این نتیجه رسیده اند که گیاهانی علوفه ای مانند ذرت با تراوش ترکیبات خاصی به نام فیتو سیدرو فور می توانند باعث افزایش قابلیت جذب آهن از خاک شوند اما با این خاصیت نیز به دلیل ریشه های سطحی و افشان، این خصیصه در آن ها کم رنگ شده که می توان جهت رفع این مشکل با ترمیم گیاه به شکل مصرف کود آهن در بهبود ریشه کمک کرده و خاصیت جذب آهن را در این گیاهان بالا برد.

کمبود آهن در گیاهان علوفه ای و راه های درمان با کود آهن

کمبود آهن در گیاهان علوفه ای و راه های درمان با کود آهن

مصرف کود آهن به شکل محلول پاشی جهت گیاهان علوفه ای

استفاده از کود آهن به شکل محلول پاشی یکی از راه های بسیار موثر جهت پاسخ دهی گیاهان علوفه ای است این روش باعث صرفه جویی در مقدار مصرف کود آهن شده و سطح وسیعی را می توان به وسیله محلول پاشی مورد تغذیه کود قرار داد به خصوص این روش زمانی که ریشه توان لازم برای جذب عناصر غذایی ضروری گیاه را از خاک را ندارد می تواند بسیار مفید واقع شود. باید در نظر بگیریم انواع دیگر کود آهنمانند سولفات آهن نیز وجود دارند ولی کارایی و عملکرد لازم را جهت گیاه ندارند زیرا آهن اضافه شده به خاک در این روش سریعا هیدارته شده و به شکل هیدروکسید آهن رسوب می نماید و در واقع عملا برای گیاه قابل استفاده نمی باشد.

منبع:

http://palayeshcood.com/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%88%D8%AF/%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF.html

 



:: برچسب‌ها: کمبود آهن در گیاهان علوفه ای و راه های درمان با کود آهن ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

 دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

 

از جمله نشانه های عمده بر کمبود آهن در گیاهان با بروز علایم آن روی برگ ها آشکار می گردد و کمبود آهن باعث جلوگیری از عملکرد کلروپلاست در گیاه می گردد. اما طبق تحقیقات مختلف، علائم کمبود آهن در ریشه بسیاری از گیاهان نیز اثر گذاشته و باعث تغییرات ظاهری ریشه می شود از جمله علایم کمبود آهن در ریشه:
*افزایش قدی و طویل شدن اندازه ریشه است. *قطر انتهای ریشه افزایش پیدا می کند*تشکیل شدن تارهای کشنده ریشه به مقدار زیاد.* تشکیل سلول های گذرگاهی در ریزودرم که با علایم کمبود آهن بر مقدار آن ها افزوده می شود ( این بخش جز اصلی سازوکار تنظیمی جهت افزایش یافتن آهن در گیاهان است و تنها در گیاهانی مشاهده می گردد که توانسته اند محیط ریشه خود را اسیدی کنند). سلول های گذرگاهی چه عملکردی دارند؟ این سلول های در جابجایی مواد نقش مهمی داشته و دارای فعالیت سوخت و سازی زیادی می باشند. سلول های گذرگاهی ریزودرم در ریشه هایی که با کمبود آهن مواجه شده اند در جایگاه پمپ های خروج هیدروژن قرار می گیرد و باعث رهاشدن ترکیبات فنولی در گیاه می شود. چناچه آهن در گیاه با مصرف کود آهن تامین شود طی یک یا دو روز سلول های گذرگاهی از بین می روند.
زمانی که مقدار آهن از اندازه طبیعی کمتر است تغییرات دوره ای در شکل ظاهری ریشه و هم چنین مقدار تحریک ریشه در مقدار تغییرات ph محیط و مقدار جذب آهن دیده می شود. تمام این موارد با مصرف کود آهن متناسب با پذیرش گیاه رفع خواهد شد.

علایم کمبود آهن در ریشه و مصرف کود آهن جهت رفع مشکلات

علایم کمبود آهن در ریشه و مصرف کود آهن جهت رفع مشکلات

مصرف کود آهن جهت بهبود عملکرد ریشه گیاهان

همان طور که گفته شد با بروز کمبود آهن اولین مشکلات بر روی برگ ها و ریشه دیده می شود که با مصرف کود آهن با ترکیب مناسب خاک و گیاه، می توان علایم مشکل ساز گیاه به خصوص مشکلات ایجاد شده در ریشه را رفع نمود. از جمله مزیت های استفاده از کود آهن بر ریشه گیاه می توان به افشان کردن ریشه و رشد آن به شکل عرضی عنوان کرد این حالت سبب جذب آب و دریافت مواد معدنی راحت تر به گیاه توسط ریشه می گردد با مصرف کود آهن علایمی چون ریزودرم را ظرف مدت کوتاهی رفع می گردد.

 

منبع:

http://palayeshcood.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%88%d8%af/%d8%b9%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%85-%da%a9%d9%85%d8%a8%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b1%db%8c%d8%b4%d9%87-%d9%88-%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81-%da%a9%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86-%d8%ac.html



:: برچسب‌ها: علایم کمبود آهن در ریشه , مصرف کود آهن جهت رفع مشکلات ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: , , , , , ,

یکی از شاخص های مهم در کشاورزی و علم گیاه شناسی مقدار دوام شاخص سطح برگ می باشد گیاهان با ادامه فصل و رشد و نمو سرعت آن ها به دلیل کاهش شاخص سطح برگ و کلروز یا همان زرد برگی کم می شود و یکی از درمان گر های مفید برای پیشگیری و درمان استفاده از کود آهن بیولوژیک می باشد.

محققان طی آزمایشات مختلف بر روی گیاهان مختلف به این نتیجه دست یافته اند که مقدار شاخص دوام سطح برگ در حضور کود آهن بیولوژیک به خصوص در اواخر رشد بسیار مفید است و بسته به مقدار کاربرد کود شیمیایی در تلفیق با کود آهن بیولوژیک اثرات آن بر مقدار شاخص دوام سطح برگ مقدار مثبت ارزیابی شد و همبستگی مستقیمی با مقدار درصد کاربرد کود شیمیایی در گیاهان داشته اند.
باید گفت دوام سطح برگ نشان دهنده میزان نور دریافتی در طول رشد و نمو گیاهان می باشد و عملکرد ماده خشک با دوام سطح برگ ارتباط نزدیکی داشته و دوام سطح برگ می تواند به عنوان شاخصه ای از تولید محسوب شود. نتایج آزمایشات مختلف در حضور کود آهن بیولوژیک نشان داده است که دوام شاخص سطح برگ نسبت به نمونه های شاهد آن مقدار افزایشی داشته است.

میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک

میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک

 اثر مثبت مصرف کود آهن بیولوژیک

همان طور که در مطالب قبلی اشاره شد استفاده از کود آهن بیولوژیک به شکل معنا دارای مقدار دوام سطح برگ را در نمونه های آزمایش شده افزایش داده اند در نمونه ها ی آزمایش شده نشان داده است که تیمار کردن گیاهان با این روش و استفاده از کود آهن بیولوژیک نسبت به دیگر کودها شاخص دوام سطح برگ را افزایش داده و عدم استفاده از آن سرعت دوام و ماندگاری را از برگ کاسته است. ماندگاری دوام سطح برگ را نیز از طریق ترشح هورمون های گوناگون رشد می توان توجیح نمود.
باید دانست بالا بودن دوام سطح برگ پس از مرحله زایشی در گیاهان بسیار حیاتی می باشد زیرا افزایش آن ارتباط مستقیم با مقدار افزایش عملکرد گیاهان دارد.

 

منبع:

http://palayeshcood.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%88%d8%af/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%b4%d8%a7%d8%ae%d8%b5-%d8%b3%d8%b7%d8%ad-%d8%a8%d8%b1%da%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%da%a9%d9%88.html



:: برچسب‌ها: میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: , , , , , ,

یکی از شاخص های مهم در کشاورزی و علم گیاه شناسی مقدار دوام شاخص سطح برگ می باشد گیاهان با ادامه فصل و رشد و نمو سرعت آن ها به دلیل کاهش شاخص سطح برگ و کلروز یا همان زرد برگی کم می شود و یکی از درمان گر های مفید برای پیشگیری و درمان استفاده از کود آهن بیولوژیک می باشد.

محققان طی آزمایشات مختلف بر روی گیاهان مختلف به این نتیجه دست یافته اند که مقدار شاخص دوام سطح برگ در حضور کود آهن بیولوژیک به خصوص در اواخر رشد بسیار مفید است و بسته به مقدار کاربرد کود شیمیایی در تلفیق با کود آهن بیولوژیک اثرات آن بر مقدار شاخص دوام سطح برگ مقدار مثبت ارزیابی شد و همبستگی مستقیمی با مقدار درصد کاربرد کود شیمیایی در گیاهان داشته اند.
باید گفت دوام سطح برگ نشان دهنده میزان نور دریافتی در طول رشد و نمو گیاهان می باشد و عملکرد ماده خشک با دوام سطح برگ ارتباط نزدیکی داشته و دوام سطح برگ می تواند به عنوان شاخصه ای از تولید محسوب شود. نتایج آزمایشات مختلف در حضور کود آهن بیولوژیک نشان داده است که دوام شاخص سطح برگ نسبت به نمونه های شاهد آن مقدار افزایشی داشته است.

میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک

میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک

 اثر مثبت مصرف کود آهن بیولوژیک

همان طور که در مطالب قبلی اشاره شد استفاده از کود آهن بیولوژیک به شکل معنا دارای مقدار دوام سطح برگ را در نمونه های آزمایش شده افزایش داده اند در نمونه ها ی آزمایش شده نشان داده است که تیمار کردن گیاهان با این روش و استفاده از کود آهن بیولوژیک نسبت به دیگر کود ها شاخص دوام سطح برگ را افزایش داده و عدم استفاده از آن سرعت دوام و ماندگاری را از برگ کاسته است. ماندگاری دوام سطح برگ را نیز از طریق ترشح هورمون های گوناگون رشد می توان توجیح نمود.
باید دانست بالا بودن دوام سطح برگ پس از مرحله زایشی در گیاهان بسیار حیاتی می باشد زیرا افزایش آن ارتباط مستقیم با مقدار افزایش عملکرد گیاهان دارد.

 

منبع:

http://palayeshcood.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%88%d8%af/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%b4%d8%a7%d8%ae%d8%b5-%d8%b3%d8%b7%d8%ad-%d8%a8%d8%b1%da%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%da%a9%d9%88.html



:: برچسب‌ها: میزان دوام شاخص سطح برگ با استفاده از کود آهن بیولوژیک ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: ,

در مقالات قبلی در مورد عدم تعادل عناصر مضر در جذب آهن به بحث پرداختیم اما چگونه تعادل مناسبی در خاک نسب به جذب آهن می توان ایجاد نمود؟ چناچه مقدار تغذیه گیاه متعادل شده و عوامل محیطی نیز به شکل مطلوب شود ریشه دارای رشد و فعالیت خوبی شده و مقدار جذب آهن بهتر خواهد شد. کود آهن یکی از عوامل اصلی در ایجاد مطلوبیت در ایجاد تعادل بین عنصری می شود. بعضی از عناصر در تحریک کردن جذب آهن در خاک های آهکی نقش موثری دارند از بین این عناصر می توان به پتاسیم به عنوان مکمل کود آهن اشاره کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

پسته به عنوان یک درخت برگریز و دارای دانه های خوراکی (آجیل) دارای گل های نر و ماده می باشد و نیاز به مراقبت، نگهداری و کود مناسب دارد. بسیاری از کشاورزان و باغداران به دنبال کود برای درخت پسته هستند که البته بایستی دارای ویژگی ها و خواص منحصر به فردی باشد. چراکه صورت آسیب رسیدن به پسته از نظر اقتصادی دچار مشکلات زیادی می شوند.
بهتر است بدانید که پسته مانند سایر محصولات و آجیل های موجود، نیاز به مواد مغذی و تغذیه از درشت مغذی ها و ریز مغذی ها دارد. از درشت مغذی های مورد نیاز درخت پسته می توان به نیتروژن، فسفر، کلسیم، منیزیم، گوگرد و عناصر کم مصرف دیگری مانند آهن، منگنز، کلر، مس، هیدروژن و اکسیژن اشاره نمود که تمام این ها در کود مناسب برای درخت پسته موجود هستند.

 

مزایای کود برای درخت پسته

از مزایای کود برای درخت پسته و اثرات ماندگار آن که موجب موجب می شود تا باغداران کمتر متحمل خسارت و آسیب شوند، عبارتند از:
• بهبود افزایش قدرت تحمل در برابر گرما، سرما و خشکی بیش از اندازه آب و هوا
• موجب ترویج و ارتقاء مقدار نیتروژن مورد نیاز گیاه شده و افزایش راندمان استفاده از آن و بالا بردن کارایی محصول می شود.
• بهترین کود برای درختان پسته به کاهش حساسیت این گیاه در مقابل حشرات مخرب و بیماری های عفونی کمک می کند.
• باعث ارتقاء و بهبود رشد محصول و توسعه آن می شود.
• کود برای درخت پسته به افزایش محتوای روغن موجود در داخل دانه های محصول کمک می کند.
• افزایش و ارتقاء رسیدن و کامل شدن محصول و بالا بردن کیفیت و ماندگاری طولانی مدت آن می شود.
• کود دهی پسته به تشکیل دانه ها و تثبیت نیتروژن در پسته و دیگر حبوبات کمک می کند.

حتما بخوانید :   ضرورت استفاده از کود پسته پتاسیم

 

استفاده کود برای درخت پسته

استفاده کود برای درخت پسته

بهترین کود برای درخت پسته



:: برچسب‌ها: استفاده کود برای درخت پسته , کود برای درخت پسته , کود درخت پسته , کود پسته ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

برای درخت پسته از کود های متنوع و باکیفیت فراوانی می توان استفاده نمود. از جمله این کود ها می توان به کود حیوانی برای درختان پسته و کود ورمی کمپوست اشاره نمود. اما برای پیشگیری از برخی بیماری ها استفاده از کود شیمیایی مایع در پسته در برخی موارد توصیه شده است.
• در مرحله پس از برداشت محصول
• در مرحله تورم جوانه ها (۱۵ روز قبل از بیرون آمدن نوک ساقه سبز)
• ۲ الی ۳ روز قبل از ظاهر شدن و شکوفایی گل های ماده
• استفاده از کود شیمیایی برای درخت پسته در مرحله شکوفه کامل
• در مرحله ای که درست پس از میوه دادن و قبل از شکل گیری میوه بصورت کامل (قبل از افتادن)
• در مرحله رشد یک سومی میوه که در این مرحله از رشد میوه یک بیماری وجود دارد که با استفاده از حشره کش مناسب می توان آن را کنترل نمود. عمل اسپری بایستی در هنگام صبح با ظاهر شدن اولین حشرات و تکرار دوباره آن پس از یک هفته صورت می گیرد. همچنین این بیماری ممکن است در طول مرحله بلوغ نیز رخ دهد که بایستی اسپری انجام شود.
• در مرحله قبل از سفتی میوه (سایز یک میوه کامل)
• ۲۰ روز بعد و تا زمان برداشت

حتما بخوانید :   کود آهن مایع

 

کود شیمیایی برای درخت پسته

کود شیمیایی برای درخت پسته

کنترل سوختگی خوشه و ساقه با استفاده از کود برای درخت پسته



:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 18 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شرکت پالایش کود

دسته بندی: مقالات کود

برچسب ها: 

کمبود آهن سبب کاهش وزن خشک اندام هوایی و ریشه می گردد، نتایج نشان می دهد که کاربرد استفاده از کود آهن در گیاه لوبیا بسیار تاثیر گذار است. عملکرد اندام هوایی و ریشه گیاه لوبیا با مصرف کود آهن بهتر شده و عملکرد مثبتی رادر گیاهان شاهد خواهیم بود. وزن خشک نمونه های لوبیا بعد از مصرف کود آهن مقدار زیادی افزایش نشان داد.
اثر کودهای مختلف آهن با منابع feso4,fe-eddha,fe-edta بر روی گیاه فلفل قرمز نشان داده است گیاهانی که با منبع کود آهن با ترکیب feso44 تیمار شده اند نسبت به دیگر ترکیبات دارای بیشترین وزن خشک میوه شده و هم چنین تعداد میوه نیز افزایش پیدا نموده است.
مصرف کود آهن سکوسترین بر گیاه سویا نیز نشان داد که مصرف مقدار آهن در سطح خاک باعث افزایش وزن ماده خشک گیاه می گردد.
مصرف کود آهن کلاته بخصوصا نانود کودهای کلاته شده بر پارامترهای مختلف رشد و آنزیم اکسیدان درگیاه ریحان نشان داد که مقدار رشد از جمله وزن تر ساقه گیاه، وزن تر برگ گیاه، وزن تر ریشه، وزن خشک اندام  هوایی و هم چنین وزن خشک ریشه وو  مقدار طول ریشه نیز به شکل معنا داری افزایش نشان می دهند.

مصرف کود آهن در گیاهان بوته ای

مصرف کود آهن در گیاهان بوته ای



:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 دی 1395 | نظرات ()